top of page

Priser/ Offert

Vid löpande skötseluppdrag lämnar vi offert. Varje uppdrag är unikt och anpassas till arbetets karaktär. Minsta debitering per tillfälle är 1 timme.

 

En inställelseavgift tillkommer alltid. Inställelseavgiften (ej skattereducerad) är en avgift som täcker reskostnad och administration. Vid uppdrag där specialutrustning är nödvändig, ex skylift, Bobcat, minigrävare tillkommer hyra av maskin, transport och drivmedel.

De flesta av våra tjänster ger rätt till 50 % skattereduktion på arbetstidskostnaden. Det innebär att beloppet dras av direkt i fakturan. Vid längre uppdrag kan vi offerera ett fast pris.

Transport och avfallsavgift till avfallsanläggning debiteras enligt offert om det gäller Kristianstad kommun. Annan taxa gäller för företag som lämnar gentemot privatperson. Övrigt enligt överenskommet pris.

För snöröjning gäller en annan taxa, beroende på om ett abonnemang är tecknat.

 

Fastighetsförvaltning/fastighetsskötsel - kontakta oss och begär offert!

 

Bevattningsanläggningar för privatpersoner, föreningar, kommun och företag - begär offert!
 

Samtliga angivna priser på trädgårdsarbete är inklusive moms och gäller till och med 2019-12-31.

Åhus Vatten Trädgård och Fastighet AB är godkänd för F-skatt och är momsregistrerad.

Åhus Vatten Trädgård och Fastighet AB fakturerar alla kunder och tillämpar 30 dagars betalningsvillkor.

 

Ansvarsförsäkring och Kollektivavtal finns!

 

RUT-avdrag/ Skattereduktion


Dina önskemål är vårt arbete och vi utför alla uppdrag med högsta kvalitet. Vi vill att du som kund ska känna dig trygg i ditt val med oss på Åhus Vatten Trädgård och Fastighet AB. Tack vare avdraget för hushållsnära tjänster har många möjlighet att få avlastning i vardagen. Vi gör det dessutom så enkelt som möjligt och gör avdraget direkt i fakturan.

Läs mer på skatteverket
 

Anchor 2
bottom of page